Jitka Masopustová | 09.04.2013 |

V naší šesté třídě máme hodně čtenářů, kteří vlastní čtenářský průkaz do Městské knihovny v Jablonci nad Nisou. Některé děti měly průkazku již dříve, většina z nich si je nechala vystavit v říjnu roku 2012, kdy jsme v rámci Týdne knihoven navštívili dětské oddělení Městské knihovny v Jablonci nad Nisou v rámci odpoledního školního vyučování.

Jako učitelka českého jazyka vašich dětí se vždy s velkým potěšením dívám na vaše ratolesti, jak si s velkou radostí listují v krásných knížkách a prezentují je při hodinách literatury.

Proto jsme také nemohli zapomenout na 2. duben, který byl vyhlášen Dnem dětské knihy. Šli jsme popřát dětským knihám vše nejlepší k jejich svátku a zároveň jsme si některé z nich ihned vypůjčili, abychom se doma do nich mohli začíst a po prezentaci v hodinách literatury dostali od paní učitelky velkou jedničku. Z knihovny se nám vůbec nechtělo odcházet.

Tak nám nezbývá nic jiného než se těšit na 23. dubna, kdy půjdeme s paní učitelkou do Audiovizuálního střediska Městské knihovny v Jablonci nad Nisou a knížky si zase ve vedlejším dětském oddělení vypůjčíme.

Žáci 6. ročníku ZŠ 5. května 76